کتابخانه و کتابداری

علم کتابخانه-کتابداری -اطلاع رسانی-تحقیقات-علوم مختلف

کتابخانه و کتابداری

علم کتابخانه-کتابداری -اطلاع رسانی-تحقیقات-علوم مختلف

هفت منبع بزرگ یافتن کتاب الکترونیکی رایگان

 به جای خریدن کتاب‌های کاغذی ( textbook ) گرانقیمت نسخه الکترونیکی آنان را با قیمت‌هایی مقایسه نشدنی به دست آورد. اما یافتن E book مناسب این روزها کار چندان راحتی است.
 

 

در این نوشتار به معرفی 5 پایگاه داده و سایت قدرتمند می‌پردازم که از طریق آنها بتوانید ebook های خود را به راحتی پیدا کنید

Planet eBook یک سرویس رایگان است که اساتید و دانشجویان می‌توانند مقالات سنتی موجود در آن را، رایگان دانلود کنند. سیاره eBook به صورت مرتب کلی عنوان جدید اضافه می‌کند که شما می‌توانید با عضویت در خبرنامه یا مشترک شدن در وبلاگ، آمار آنها را به دست آورید.
این سرویس همچنین یک پیش‌زمینه‌ای از عنوانی که مدنظر شماست ارائه می‌دهد که اگر چیزی را خواستید دانلود کنید بدون ترس و واهمه باشد و با خیال راحت بروید برای دانلود
Ebook موردنظرتان :)

 

 


 

E-Books Directory یک سرویس بسیار خوب و کامل حاوی 3089 عنوان از انواع مقالات و کتب و متون است و شما می‌توانید بوسیله جستجوی خوب این سرویس در میان دسته‌بندی‌های بسیار متنوع این سرویس به یافتن کتابهای به درد بخور برای خودتان بپردازید و آنها را دانلود کنید.

 

 


 


Science Books Online یک دایرکتوری از انواع کتاب‌های الکترونیکی در سرتاسر وب است. و هر روز هم اضافه می‌شود به لیستی که این سرویس ارائه می‌کند. شما می‌توانید کتابهایی را که معرفی می‌کند و شامل PDFهای سبک، تا کتابهای الکترونیکی گرانقیمت و سنگین هستند را به رایگان دانلود کنید. اگر کتاب خاصی مدنظرتان نباشد نگاه کردن به لیست‌های این یکی واقعا عالی است.

 

 


 

Free Book-s یک موتور جستجوی بسیار زحمتکش است که در بین تمام منابع رایگانی که می‌شناسد می‌گردد برای پیدا کردن عنوانی که شما در جستجوی آن هستید. چند مورد سرچی که انجام شده است همه از همخوانی خوب نتایج با چیزهایی که مدنظر ما بوده است حکایت دارد. شما هم تست کنید. شاید به چیزهایی که دوست داشتید رسیدید که من امیدوارم همین طور هم شود :)

 

 


 

 

BookServer یک موتور جستجوی فوق‌العاده است برای پیدا کردن، قرض گرفتن، دانلود کردن، خرید کردن و کلا هر حرکت موزونی که بشود به صورت دیجیتال انجام داد. یک خوبی بوک سرور این است که از طریق آن می‌توانید به لیستهایی از کتابهایی دست پیدا کنید که هم شامل کتابهای رایگان باشد و هم شامل کتابهای فوق‌العاده‌ای برای خریدن.

 


 

 

Flat World Knowledge یک شاهکار به تمام معنا برای کسانی است که دسترسی به اساتید فوق‌العاده قدرتمند در رشته خودشان ندارند. توی فلت ورلد نولیج شما با کتابهایی روبرو می‌شوید که توسط یک سری از غولهای رشته‌های تخصصی نوشته شده است و در آکادمی‌های بسیاری در آمریکا تدریس هم می‌شوند.

 


 

 

و در پایان می‌رسیم به غول دنیای E-book.
Google Books یک میزبان است برای هزاران هزاران کتابی که در سرتاسر نت به صورت قانونی در دسترس دیگران قرار گرفته است. یک خورده سر و کله اگر با گوگل بوکز بزنید به چیزهای خارق‌العاده‌ای می‌رسید.  مثلا در جستجوی پیشرفته می‌توانید یک نگاهی به Full view only books بندازید و از دنیای از کتابهایی که گوگل برای شما تدارک دیده است استفاده کنید.

 

اگر در پیدا کردن کتاب در این سرویس‌ها مهارت پیدا کردید دست ما را هم بگیرید چون شما یک کتابخانه فوق‌العاده عالی و بی‌همتا در اختیار دارید. مبارکتان باشد :)

 

 


 

بزرگترین مرجع Ebook در سطح وب

سایت اسکریبد برای اشتراک گذاری متون در سطح وب بوجود آمده است. شعار این سایت ” خودتان را آنلاین به اشتراک بگذارید ” است. بنابر ادعای خود سایت ماهانه 10 ملیون نفر از متون و کتابهای این سایت بازدید می کنند و شما قادر خواهید بود در این سایت به جستجو میان 3 بیلیون لغت بپردازید!!

از ویژگی های این سایت باید اول به این نکته اشاره کرد که شما می توانید اکثر فرمتهای پرکاربرد برای متون را مخصوصا doc و pdf  را در این سایت استفاده کنید.

شما می توانید بدون ثبت نام هم در این سایت فعالیت کنید (هر چند ثبت نام را توصیه می کنم)  و با روشی که در بسیاری از سایت های اشتراک گذاری مرسوم است هرنوع نوشته خود را در سایت آپلود کنید. یک آپلود راحت و نسبتا سریع ، یک برچسب گذاری و توضیح کوتاه ، گرفتن آدرس و کار تمام است. به همین سادگی. به همین خوشمزگی.

این سایت یک امتیاز بزرگ دارد و آن گنجینه فارسی آن است که شما می توانید با جستجو در میان زبانها زبان فارسی را یافته و کتاب خود را در آن جستجو کنید. برای کتابهای انگلیسی این قابلیت وجود دارد که شما می توانید فایل را آپلود و سپس به آن گوش دهید!!! امیدواریم این سیستم روزی برای زبان فارسی هم راه اندازی شود.

نکته دیگر این است که شما می توانید برای معرفی یک کتاب قسمتی از آن را توسط پلیر خود سایت در وبلاگ یا سایت خودتان نمایش دهید. نمونه این سیستم را در یوتیوب دیده بودیم که می توانستید ویدیو را در وبلاگ خودتان استفاده کنید. تفاوت اینجاست که در یوتیوب به خاطر سرعت پایین اینترنت قادر به تماشا به صورت آنلاین نبودیم ولی اینجا شما قادر خواهید بود که به خاطر متنی بودن مطالب آنرا بدون نیاز به دانلود بخوانید. اگر هم بخواهید دانلود کنید هم قابلیت جدیدی وجود دارد که شما می توانید مثلا یک فایل pdf را با فرمت مثلا doc دانلود کنید. جالب نیست؟

در ضمن شما میتوانید از کامیونیتی خوب سایت برای یافتن کسانی که با شما علائق مشترک دارند استفاده کنید که مسلما کار آمد خواهد بود.

روش آپلود

مسلما سرراست ترین راه همان انتشار از طریق سایت است. اگر شما لینکی از یک متن یا کتاب دارید می توانید از طریق آدرس زیر آن را بدون نیاز به مراجعه به سایت منتشر کنید. برای این کار کافی است به جای ستاره ها آدرس متن مورد نظر را بنویسید :

http://www.scribd. com/slurp? url=***** ****

راه بعدی ویژه فایرفاکسی هاست.  جامعه فایرفاکسی ها باز هم به یاد شما بوده است و یک اکستنشن برای شما معرفی کرده است. این اکستنشن کم حجم از از اینجا قابل دانلود است. راهها همه به سوی اشتراک باز می شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد